Иво Димчев: Заспах на Малкович

Иво Димчев: Заспах на Малкович

Ексцентричният Иво Димчев се озова на пиесата „В самотата на памуковите полета“. Певецът сподели, че… е заспал на постановката на Малкович, за която българи буквално се избиха за билети от порядъка на 400 лв. 

Холивудският актьор Джон Малкович излиза за последен път тази вечер на сцената на Народния театър. В три поредни дни той  представи „В самотата на памуковите полета“. Билети няма. Те се изчерпаха за броени дни въпреки високите цени.

Спектакълът е с продължителност 70 минути, а на сцената Малкович си партнира с една от най-популярните литовски актриси – Ингеборга Дапкунайте. Това обаче никак не трогна изпълнителя на „Баница“. 

„Снощи отидох на Малкович, че ми подариха билет! Иначе аз абсурд да ида!! Какви памуци…какви 400лв! Място 4ти ред в средата. Викам си от тук се вижда идеално, всичко ще видя и ще разбера, Ще имам чудесен културен експириънс!! Започна спектакъла, загасиха лампите и…. заспах мигновенно, събудих се на аплодисментите! Във фоайето срам не срам разпитах още сънен добре ли беше, казаха, че е било добре. Добре ли игра човека? казаха, че добре е играл, бил се раздал даже! Прибрах се, хапнах малко картофена салата и си легнах! Преди да заспя си помислих за миг какъв ли екпириънс са имали всички собственици на автомивки, които видях в залата! Сигурно им е било турбо възвишено!“, казва с ирония Димчев. 

Джон Малкович. Снимка: БУЛФОТО