Ивелин Попов се завръща в „Левски“

Ивелин Попов се завръща в „Левски“

„ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Ивелин Попов. Юношата на клуба се завръща на стадион „Георги Аспарухов“ като свободен агент с договор за две години!

Това се похвалиха преди броени минути от клуба.

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Юношата на „Левски“ е трикратен победител в анкетата „Футболист на годината“ – през 2015, 2016 и 2017 година. Записва 90 мача и 18 гола за националния отбор на България.
„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Ивелин Попов и му пожелава много щастливи мигове с фланелката на родния клуб.

Попов отправи и своето послание към привържениците на любимия клуб:

„След почти 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея спечелени зад граница, мисля, че дойде времето и моментът да се завърна у дома! Там откъдето започна всичко! В момент, толкова важен за Левски и за Мъри – Треньорът дал ми криле за големия футбол, е ред аз да се отплатя! През годините, както и към днешна дата съм бил канен и от други – български и чуждестранни отбори, за което благодаря. Но истината е, че гласът на Сърцето винаги е бил един! Не съм от хората, които ще говорят много, ще дават интервюта, и ще залъгват с гръмки фрази. Аз идвам за да печелим! Левски е вечен!“

В навечерието на 108-я рожден ден на клуба Ивелин Попов ще бъде представен официално в музея на „Левски“, както и на пресконференция пред медиите.