Хванаха бившата на Джони Деп в лъжа

Хванаха бившата на Джони Деп в лъжа

Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под клетва, което направи процеса срещу Джони Деп още по-шокиращ (все още се точи делото, което тя заведе срещу него – за системно домашно насилие, бел.авт.). 

Когато Джони и Амбър се разведоха, актрисата получи 7 милиона долара, за да мълчи за връзката им, а през 2016 г. тя се закле да даде тази сума за благотворителност, защото „не обича парите на Джони и никога не ги е искала“.

В интервю за холандска телевизия през 2018 г. Амбър потвърди, че е дарила 7-те милиона долара, че Американският съюз по правата на човека (ACLU) е получил 3,5 милиона долара, а останалите 3,5 милиона долара са дарени на Детската болница в Лос Анджелис . Тя повтори тези твърдения в съда под клетва през 2020 г.

Но сега актрисата, която обвини Деп в брутално насилие, призна, че е излъгала.

„Наистина възнамерявам да изпълня това обещание и бих искал той да спре да ме съди, за да мога да го направя. Взех по-малко пари, отколкото ми предложиха, защото никога не съм искала парите му. Просто исках моята сигурност и бъдещето си. Искам той да ме остави на мира“, каза Амбър.

Съдебните документи сочат, че ACLU е получила само една трета от тази сума от Амбър. Половин милион долара са дошли от компанията, собственост на Илон Мъск, с когото имаше кратка връзка.

Адвокатите на Деп по-рано заявиха, че нейната версия за историята, че тя не иска парите на Джони, е невярна. След развода Амбър помолила Деп, наред с други неща, да продължи да използва три от апартаментите си в Лос Анджелис, без да плаща нито цент.

Много от феновете на Деп обвиняват Амбър, че с лъжите си е унищожила кариерата му. Факт е, че от Холивуд не желаят да работят с него, задето получи етикета „насилник“. Съдът все още не може да вземе решение верни ли са твърденията на Хърд или измислица.

От своя страна актьорът казва, че в живота си не е убивал дори мравка. Нещо повече – той споделя, че в моменти на ярост Амбър го е нападала с шамари и юмурци.

„Аз съм този, който преживя насилие – психическо и физическо, а не тя“, заяви пред съда Деп.