Грозно! Сервитьор в „Raffy“ бие шамари на клиент! (ВИДЕО)

Грозно! Сервитьор в „Raffy“ бие шамари на клиент! (ВИДЕО)

Грозно видео изтече в Мрежата. От него става ясно как клиент на име Явор Павлов прави забележка на сервитьора, че в сметката е надписана допълнителна бутилка вино, която не е изпита от компанията.

Вместо да се засрами и извини, агресивният служител на „Рафи“ му забива звучен шамар в лицето. Преди него е имало още един удар, който не е заснет поради това, че никой не е очаквал подобна реакция от сервитьора.

Ето какво написа потърпевшият Явор:
„Моето скромно недоволство за надписаната допълнителна бутилка вино в сметката… знам, че много хора ще харесат шамара, забавлявайте се, и Светослав Денчев, надявам се ще имаш светска кариера в Raffy Bar & Gelato“.

„Мутра!“, „Агресор“, „Вън от ресторанта“, „Уволнете го на мига“, са само част от коментарите на възмутените зрители.

Веднага след като клипът стана публично достояние и стотици хора изразиха пълна подкрепа към потърпевшия и пълно отвращение от подбора на персонал, „Рафи“ публикуваха официална позиция, която гласи следното:

„Здравейте, включваме се по повод ситуацията с нашия клиент Yavor Pavlov. Искаме да ви информираме, че сме изключително разочаровани от крайно непрофесионалното поведение на нашия служител. Собствениците, служителите и всички останали хора, които са работили и работят от дълги години за това Raffy да бъде успешна верига, по никакъв начин не толерират подобно поведение и спрямо служителя вече са взети необходимите мерки. Извинихме се на Явор лично, извиняваме се още веднъж и публично!

Прояви на грубост и насилие са недопустими в нашите заведения“.