Грозно! Чалга певец пее за „чушки, пълнени с кокаин“

Грозно! Чалга певец пее за „чушки, пълнени с кокаин“

Ромският изпълнител Цветино Джукати пусна песен за чушки, пълнени с кокаин няколко дни преди най-светлите Коледни празници, видя ТВМЕДИА.

Завръщането на музиканта, който напоследък се губеше от сцената смути мнозина, тъй като Джукати е избрал пошло заглавие на песен и лирики със съмнителен морал…

В парчето се пее: „Обичам чушки, пълнени с кокаин, само това да е моето мезе“.

„Браво, бе! Такъв ли пример даваш на децата? Не стига, че масово се дрогират, ами ти ги приканваш да опитват сякаш е нещо безобидно! Как не те е срам, ти деца нямаш ли?“, пишат разгневени родители.

Съветът за електронни медии (СЕМ) няма правомощия да санкционира, сваля и редактира съдържанието в интернет. В Мрежата съдържанието се определя от стандартите на всяка платформа поотделно.

Интересен е фактът, че песента е приета в най-голямата платформа за видео споделяне – Youtube.com, където обикновено често налагат рестрикции заради нарушение на стандартите на общността. Как песента е „минала между капките“ остава пълна мистерия.

Все пак, за да се презастрахова от моралната полиция, Джукати е написал уточнение:

„Джукати се завръща с музикалната закачка – пародия. С този клип Цветино Джукати по никакъв начин не подстрекава притежанието и разпространението на кокаин!“