Гришо в прегръдка с щерката на Сергей Станишев

Гришо в прегръдка с щерката на Сергей Станишев


Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топтенисистът Григор Димитров. Първата ракета на България се запознал лично с красавицата Моника, с която имали възможност да поговорят насаме и да се опознаят, съобщава telefax.bg. На снимка от скорошната им тайна среща в София, на която позират един до друг, изглеждат досущ като светска двойка.

Моника е кака на Жорко и Дария, които са плод на любовта на майка ѝ със Сергей Станишев. Девойката има и брат Венци, както и още двама братя от първия брак на баща си Венци Йосифов.

 

Тенисистът от Хасково е пословичен с влечението си към красиви жени, а Моника определено впечатлява с визия. От месец насам се говори, че Гришо е отново необвързан. В края на декември миналата година излезе информация, че връзката му с Лолита Османова – дъщеря на руски олигарх, е завършила с фиаско.

 

Гришо имаше изпепеляваща любовна афера с Никол Шерцингер

 

31-годишният тенисист бил инициатор на раздялата, която двамата все още не са обявили, но в същото време са спрели да публикуват снимки заедно. В последните години Димитров се сдоби с имидж на разбивач на женски сърца, а в списъка му със завоевания присъстват редица дами със световна слава. Любовни авантюри той имаше с Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.

 

Мъниците Георги и Дария в компанията на мама и тати и кака Моника

Далеч по-прикрита по отношение на любовния си живот е доведената щерка на Сергей Станишев, която е дете на съпругата му Моника от първия ѝ брак с вече покойния банкер Венцислав Йосифов. Тя носи името на своята майка и от повече от година прави кариера на мениджър в голяма софийска фирма.

Завършила е престижен колеж в Швейцария, а през 2021 г. взе и диплома от елитен университет в далечен Шанхай, където следваше „Медиен бизнес“. Брат ѝ Венцислав пък живее в Америка, където и учеше.

Доведените деца на Станишев са изключително близки с него, особено Моника. Тя живее заедно със социалиста и майка си в къщата им в столичния квартал „Драгалевци“, когато те са на родна земя, а не в Белгия.

Придружава ги по всички семейни пътувания и се грижи за своите по-малки братче и сестричка. Малчуганите Дария и Георги са плод на любовта на Сергей със съпругата му Моника. Дария е вече на 11 години, а Георги – на 9. И двамата са ученици и живеят раздвоени между Брюксел и София.

 

Банкерът Венци Йосифов бе първият мъж на Моника. Двамата имат син и дъщеря, кръстени на тях – Моника и Венцислав. Йосифов-старши почина миналата година. Бе създател на Първа частна банка.

 

След като приключи мандатът му на евродепутат след по-малко от 2 години, вероятно социалистът и бивш лидер на ПЕС ще се завърне окончателно обратно със семейството си в България.

В родината Станишев не притежава собствен имот, в който фамилията да живее, но пък в момента с жена му Моника плащат наем за палат в полите на Витоша, който ползват, когато са у нас.

Справка с последната декларация на Станишев пред КПКОНПИ показва, че имението се простира на внушителните 620 квадратни метра, което се равнява на приблизително 9 тристайни апартамента. Бившият премиер е сключил договор за наем със собствениците, според който с жена му плащат по 2500 лева месечно, за да ползват модерната къща.

В Брюксел, където бившият председател на БСП изкарва по-голямата част от времето си, откакто е в Европейския парламент, той също обитава имот под наем. Месечно за брюкселското си жилище социалистът плаща по близо 10 хиляди лева.

СНИМКИ: БУЛФОТО И ЛИЧЕН АРХИВ

Станишев има две деца с Моника – Дария и Георги. Моника Станишева дълги години работеше като журналист във вестник „24 часа“