Гласят Валерия за победителка в „Ергенът“?

Гласят Валерия за победителка в „Ергенът“?

Валерия Георгиева от Плевен е сочена за победителка в любовното риалити „Ергенът“.

Това научи ТВМЕДИА от свои източници, пожелали анонимност. Въпреки тежките и сурови договори, които подписват всички участнички, и на които е строго забранено да изнасят информация след приключване на участието си, все пак мълвата коя е спечелила сърцето на Евгени се разнесе мълниеносно.

Ергени, както му казват на шега в любовната сапунка, така и не успял да си хареса друго момиче. Между него и моделката Валерия се наблюдават искри, но запознати твърдят, че след края на снимките двамата не са успяли да съхранят връзката си. Какви са причините – все още никой не знае. 

Валерия е успешен фотомодел в чужбина. Тя работи с агенции основно в Япония. Владее гръцки език и обича животните. Заедно със своя приятелка основават приют за бездомни животинки край Плевен.

Смуглата красавица сподели в Къщата на любовта, че всяка стотинка, която изкара под формата на хонорари от фотосесиите отива за приюта.

„Не съм суетна, не харча пари за себе си, предпочитам да съм полезна за животните, които са безпризорни и имат нужда от мен“, казва Валерия.