Фолкпевицата Ариа: Не съм присъствала на стрелбата снощи!

Фолкпевицата Ариа: Не съм присъствала на стрелбата снощи!
20-годишната тогава Мария роди дете на значително по-възрастния от нея милионер Динко Динев.

Гаджето на футболиста от ЦСКА Георги Йомов – Ария, помоли името ѝ да не бъде споменавано в медиите като свидетел на инцидента от снощи. Тя твърди, че не е била на въпросната бензиностанция на Околовръстното шосе, където след спречкване бащата на Йомови започва да гърми по непознати.

Моделката Мария Цветкова, която в последните години се изживява като фолкпевица под псевдонима Ариа, помоли да не се спекулира с името ѝ в този момент.

От полицията обаче имат друга версия за случилото се – а именно, че и Цветкова, и Георги Йомов са присъствали на стрелбата, извършена от баща му. В момента обявени за издиране са Йомов-старши и братът на футболиста от ЦСКА.

ТВМЕДИА припомня, че полицаи по чудо спасиха живота на единия от пострадалите млади мъже снощи.

Наложило се униформените да увият колан около крака на единия прострелян, за да спрат силното кръвотечение. Другото лице също е с наранявания от куршума. Двамата са били приети по спешност във ВМА.

Мария Цветкова нашумя преди десетина години покрай конкурса Плеймейт. Изкусителката спечели изданието през 2008 година. Не след дълго Цветкова се захвана с доста по-възрастния Динко Динев, известен като милионерът от Свети Влас.

През 2010 година моделката го дари със син, който е шестото поред дете на на Брат Динев…

Връзката им така и не просъществува дълго и те се разделиха.

Цветкова имаше и интимна връзка с настоящия мъж на Преслава – бизнесмена Павел Лазаров. Тяхната романтична връзка също не успя да се задържи дълго, защото Мария бе заплашвана от бившата жена на Павел, който той изоставил с малкото им дете.

От началото на 2021 година Ариа и Йомов станаха гаджета.

От МВР разкриха, че в момента в къщата на Йомови тече обиск.

Очаквайте подробности!

Снимки: БУЛФОТО