Фенове на Лили Иванова оплюха Кичка Бодурова

Фенове на Лили Иванова оплюха Кичка Бодурова

Драмите в родния шоубизнес нямат край. След като Кичка Бодурова се присмя на колежката си Лили Иванова, че е скъперница, почитатели на примата на естрадата оплюха Кичка до степен, в която тя си изтри поста по адрес на Иванова.

ТВМЕДИА припомня, че напрежение между двете се зароди след новината, че изпълнителката на „Ветрове“ е направила дарение за отбора на „Левски“ в размер на 1000 лв. Мнозина също сметнаха, че парите са малко за солидните финансови възможности на певицата. Някои подшушнаха, че и 10 000 лв. да бе дала за любимия си син тим също не биха олекотили бюджета ѝ.

Бодурова коментира благотворителната инициатива на Иванова, като написа в личната си фейсбук страница „Чак неудобно да ти стане“. Под въпросната публикация обаче се навъдиха десетки почитатели на Лили, които разкостиха Кичка за смелостта да я злепоставя публично.

„Как не ви е срам? Не може да стъпите на малкия пръст на Лили. А вие колко пари дарихте, че намеквате, че е стисната. Не сме чули и видяли Кичка Бодурова да направи дарение, та дори и от 100 лв“, започнаха да я заливат под поста фенове на Иванова. Очаквано, Бодурова изтри публикацията, за да си спести повече главоболия по темата.

Междувременно Лили Иванова готви бутивков концерт в Народния театър „Иван Вазов“. Билетите за събитието варират в диапазон от 100 лв. до… 500 лв. Минути, след като бяха пуснати в продажба най-евтините бяха светкавично изкупени. В момента са останали последни бройки от тези по 400 и 500 лв.

След по-малко от месец примата на родната естрада ще навърши 84 г. Въпреки преклонната си възраст тя не спира да работи и да гледа в бъдещето.

„Не гледам в миналото. Така съм устроена, че не страдам за отминали неща. Не съм депресивен тип и не потъвам в носталгия. Гледам само напред. Нямам търпение да представя новите си песени“, заяви наскоро Иванова в едно от малкото интервюта, които дава пред отбрани журналисти.