Ето кой е бащата на Айлин от „Ергенът“ (ВИДЕО и СНИМКИ)

Ето кой е бащата на Айлин от „Ергенът“ (ВИДЕО и СНИМКИ)

Бащата на изкусителката Айлин от „Ергенът“ се оказа всестранно развит мъж, преминал петдесетака. Ресми Бобев е треньор по карате и дългогодишен учител по физическо, но освен спорта, има и друга страст – музиката и пеенето.

Оказа се, че преди време г-н Бобев е бил участник в „Гласът на България“ по bTV. Именно в същата телевизия сега неговата дъщеря е сред фаворитките за спечелването на сърцето на ергена Евгени Генчев в любовната риалити сапунка. 

Айлин е взела небесно сините си очи и снежнобялата си кожа от своята майка Николета. Брат ѝ Реми, също като Айлин състезател по карате, прилича повече визуално на баща си – чернокос и по-мургав. И двете деца са израснали с любов към спорта, имат спечелени десетки медали и титли в различни международни турнири.

През 2018 г. Ресми Бобев се прочу и по друг случай, уви – неприятен. Той заведе дело на свой ученик, задето го нарекъл „госпожо“. Само може да гадаем защо момчето е решило да нарече така учителя си по спорт Бобев, но предполагаме, че е искал да го уязви заради дългата му коса. 

Деветокласникът от Механотехникума в Пирдоп Теодор Александров се превърна в един от най-младите българи, признати за виновни от съда. Осъден е, защото използвал обръщението „госпожо” към своя учител – мъж. „Обърках се, исках да кажа: „Господине, здравейте”, обаче казах „госпожо”. Не съм искал. Той се върна, започна да ми вика: „Ти защо ме обиждаш?”.

Учителят Ресми Бобев е преподавател по физическо възпитание близо 30 години. Твърди, че това не била първата обида от Теодор и след последния случай подал иск в съда. В съдебното решение на районния съд в Пирдоп е отбелязано, че 14-годишният Теодор казал „унизителни за честта и достойнството на своя учител думи публично, като го нарекъл „госпожо”, с което му нанесъл обида”.

„Аз съм съгласен някой да ми удари един шамар, да ми бръкне в устата или в окото, ако може, но обидата… аз трябваше да им разкажа на тези родители приказката за лошата дума и мечката”, посочи още учителят Ресми Бобев.

Гражданските искове срещу непълнолетни са изключителна рядкост. Но случаят с Теодор и г-н Бобев показва, че конфликтите в училище могат да се решават и в съда. А най-ранната възраст, на която се носи съдебна отговорност у нас, е 14 години.