„Ергенът“ свършва довечера

„Ергенът“ свършва довечера

Любовното риалити „Ергенът“ ще излъчи своя финален епизод довечера от 21:00 ч. по bTV.

Най-сетне българските мъже ще си отдъхнат, задето съпругите им висят по 2 часа пред телевизора, където в продължение на няколко седмици се прехласваха по най-желания ерген у нас – Виктор Стоянов.

Чаровникът е изправен пред тежко решение – коя от двете финалистки да избере за своя спътница в живота. Останаха единствено туркинята Дениз Хайрула и рускинята Виктория Капитонова.

След драматична раздяла снощи си тръгна една от фаворитките на Виктор – хипнотерапевтката Александра Гърдева. Тя така и не успя да прости на Виктор, че не я защити нито веднъж от скандалите, интригите и свадите в къщата на любовта.

Запознати с личния живот на участниците обаче се кълнат, че към днешна дата Стоянов със сигурност няма връзка нито с Дениз, нито с Капитонова. Не харесал манталитета им на „кифли“ и златотърсачки. Клюкари в София упорито шушукат, че и двете мацки са си хванали богати гаджета след снимките на продукцията.

Междувременно bTV трябва доста да се постарае за следващия сезон на „Ергенът“, тъй като стартовия навлече гнева на много родители и зрители, както и на медийния регулатор – СЕМ.

Според шефката на съвета на медиите, деца в училище са започнали да имитират ролеви игри от предаването. Соня Момчилова определи риалитито като пошло.