Пошло! Емили тротинетката си смени вярата по време на трагедията в Турция

Пошло! Емили тротинетката си смени вярата по време на трагедията в Турция

На какво ли не е готов човек в името на рейтинга. Това знае отлично Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката. Която всъщност е родена като биологичен мъж и носи мъжки имена в личната си карта.

Йордан от Плевен се самоопределя като жена и категорично забранява към него да се обръщаме в мъжки род.
Днес, насред най-голямата трагедия от десетилетия насам в Турция, която достигна чак до пределите на изстрадалата Сирия, Емили Тротинетката обяви, че сменя вярата си и насетне ще бъде мюсюлманка.

В момент, в който доброволци се борят за спасяването на всеки човешки живот изпод руините. Мъртви са над 5000 души. Сред тях бебета, деца, млади хора, пенсионери. Трагедията е неописуема и само от снимките ни побиват тръпки.

И точно в този момент Емили, която се прекръсти на Емили Джозефин Милс реши да съобщи, че става мюсюлманка.

Не е ясно какво се върти в главата на Йорданова (неотдавна бившият ѝ Тихомир Рангелов по прякор Мелиса призна, че Емили взима тежки медикаменти заради психическо заболяване, бел. ред.).
Емили стана известна освен покрай трансджендърството си и съвместния си живот с друг мъж, също определещ себе си като жена, така и с нарушенията на пътя. Неведнъж Йорданова бе хващана да лети с над 100 км. с електрически скутер в градски условия, където освен себе си, може да убие и напълно невинни участници в движението.

„Скъпи съседи от Турция – обичамe Ви, разчитайте на нашата подкрепа! Бог ще направи всичко възможно да се оправите ! Дано всички хора бъдат открити живи!
Oчаквайте нашия lайв днес от 19:00 ч., за да отговорим на хилядите въпроси, които ни връхлетяха тези дни и неразбирането относно снимките на Емили които нямат нищо общо с трагедията! Емили e на молитва в джамията“, написа Тихомир-Мелиса в подкрепа на своята бивша половинка. Бивша, защото Емили се явява нещо като дете на Тихомир и новата му приятелка. Тримата живеят под един покрив и е трудно да се каже кой е мъжът, жената и детето в това семейство.