Екипът на „Откраднат живот“ не видял побой над Димитрова

Част от екипа на сериала „Откраднат живот“ публикуваха официална позиция, в която отхвърлят твърденията на актрисата Диана Димитрова:

Като част от екипа на сериала „Откраднат живот“ и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4-ти сезон, заявяваме следното:

1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Фейсбук от дата 28.11.2022 г, че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали.

Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.

2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че й е нанесен побоя.

С уважение:

Маргарита Анева- счетоводител

Ивон Васева – асистент масовка

Мартин Пеев – трети асистент режисьор

Красимира Карачорова – скриптър

Елис Вели – гардеробиер

Иван Колев- изпълнителен продуцент

Евдокия Петкова – втори асистент режисьор

Радослав Манчев – главен грип

Поли Венкова- художник продукция

Ирена Дойчева – гардеробиер

Велина Павлова-художник костюми

Мариела Стоева – асистент костюми

Димитър Димитров – режисьор

Николай Кубадинов – гардеробиер

Мариета Спасова – асистент художник костюми

Владимир Ковачев – гардеробиер

Борис Славков- оператор

Добри Христосков- буум оператор

Дилян Иванов- втори асистент камера

Росица Герасимова – грим и прически

Ива Денчева – грим и прически

Юрий Цолов – звукорежисьор

Катерина Савова- грим и прически

Румен Дойчинов – втори асистент камера

Янко Такев – главен организатор

Александър Христов- изпълнителен продуцент

Светлозар Петров – реквизитор

Даниел Емарт –  сет дресър

Здравко Василев – реквизитор

Татяна Петкова – втори асистент режисьор

Александра Боишина – втори асистент режисьор

Миналата година актрисата Диана Димитрова се оплака в социалните мрежи, че преди години е станала жертва на насилие. Тя публикува и свои снимки с насинено око. Прокуратурата обаче отказа да разследва случая. 

В постановлението на Софийска районна прокуратура за първи път се посочи името на актьора Юлиан Вергов. Според прокуратурата няма достатъчно доказателства за извършено престъпление.

Юлиан Вергов разкри, че с Диана Димитрова са се запознали на снимките на сериала. „Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала“, разказва Вергов. Причината били гласови и текстови съобщения от колежката му, които той видял в телефона на дъщеря си.