Джулиана Гани роди с червило и очна линия

Джулиана Гани роди с червило и очна линия

Каква майка си, ако не се снимаш минути след раждането с перфектен грим на кушетката в родилното отделение. Тази максима изповядват не една и две инфлуенсърки, „известни със своята известна известност“, както казваше приживе покойния Иван Ласкин.

Напоследък прави впечатление, че моделки, плеймейтки, певици и всички актуални в Instagram лица се надпреварват коя ще блесне в по-перфектна форма секунди след като е дала живот.

Сузанита бе предпоследната, а вчера и Джулиана Гани съобщи, че е станала майка за втори път – отново на момче. Силиконката пусна фотос в социалните мрежи, който е типичен за излизане на сцена на конкурс за плеймейтки. Червило, изкуствени мигли, очна линия, сенки, пълен набор фондьотен, пудра, руж, хайлайтър и какво ли още не.

„В семейството ни дойде огромно щастие – днес точно в 12:57 се роди Кай Теодор Гецов. Бебчо ни изненада с много коса и големи сини очи. Името му означава „океан“ и „триумфиращ“, а за нас Кай е любов. Освен това Кай носи първата буквичка на баба си Катя. По-интересното е, че идеята ни даде първородният ми син Давид, който много обича приказки и беше чувал името Кай в история. Благодаря ти @tgetsovbjj, че реши да бъдеш с мен в родилната зала през цялото време и заедно посрещнахме Кай.
Благодаря на екипа на болницата и д-р Доленска, че са до нас в този момент“, написа Джулката.

„Страхотна си“, ласкаят я фенове под публикацията на Гани в Мрежата.

„Добре, бе – толкова ли не може да раждате като нормални българки, без пози, без тонове макияж, без изкуствено щастие пред камерата? Защо сте толкова нелепи всички“, пише дама с името Ася Григорова.