Джизъса не знае, че е зарязан

Джизъса не знае, че е зарязан

Благо Джизъса все още не знае, че любимата и благоверна Полина самосиндикално е взела решението да му бие шута. В следващите дни изкусителката ще подаде и официално молба за развод. Това научи ТВМЕДИА от хора в екипа на „Сървайвър“. Засега не е ясно какво точно е афектирало богаташката. Благо дори не се е загледал по друга жена в риалитито, камо ли да изнерври. Никой не си обяснява шокиращата новина, а близки до семейството определят случая като „пресилена емоция от страна на Полито“.

Продуцентите все още умуват как и дали изобщо да му поднесат лошата новина, при все, че наближават най-светлите християнски празници – Възкресение Христово. А както всички знаем, Благо е много вярващ и набожен.

От екипа на приключенското риалити обмислят и вариант изобщо да не му съобщават какви ги е нардобила Полито Спасова в България, докато той упражнява къртвоски труд с пот на челото в предаването.

Режисьори, продуженти и сценаристи са притеснени, че ако му кажат за разлъката това ще се отрази изключително негативно на играта му, или още по-крайната възможност – може да поиска да напусне формата, за да се прибере в Българ, за да се изясни с Поли защо е взела изненадващото решение.

„Да, децата му много ще ми липсват! Те са едни прекрасни създания и са възпитани изключително добре от своите майки“, призна велинградската брюнетка, щерка на мастит хотелен предприемач в зеления град.

„Какви са тия простотии? Ти добре ли си? Как се разделяш с някого, когато той е на хиляди километри от теб и дори не подозира какво се крие в смахната ти глава? Благо е супер пич! А ти очевидно имаш нужда от терапевт“, пишат скандализирани почитатели на един от най-колоритните футболисти, раждали се някога по нашите географски ширини.

„На Блажко просто му се върна за всички изневери, разводи и разбити съдби на децата, които изоставяше заради всяка нова фуста, която се връткаше пред очите му. Вече е дърт, не е като на 20, а така най-много боли да те зарежат“, злословят дежурните морализатори и интриганти в мрежата.