Ето как Диана Димитрова намекна, че биячът ѝ е Юлиан Вергов (ВИДЕО)

Ето как Диана Димитрова намекна, че биячът ѝ е Юлиан Вергов (ВИДЕО)

Актрисата Диана Димитрова, известна като д-р Огнянова от сапунката „Откраднат живот“ загатна, че човекът, който я е пребил преди 5 години е колегата ѝ Юлиан Вергов. Тя намекна, че любов между двамата е имало не само на снимачната площадка, а и в реалния живот. Пазели обаче връзката си в тайна. Какво е отключило агресията му, довела до физическо насилие – така и не стана съвсем ясно.

Признанието на актрисата дойде индиректно в предаването „120 минути“ снощи – с препратки и кодирани намеци.

„До края на предаването ще кажа кой е насилникът, но не мога да го направя директно, тъй като има досъдебно производство и случаят се разследва от прокуратурата. Разследването е следствена тайна и нямам право да го назова, въпреки, че искам. Но за по-наблюдателните зрители ще кажа, че ще правя изложба през месец юли. Също така вярвам в Дядо Коледа, а не в Дядо Мраз. Аз съм родена 90-та година и съм дете на прехода. Дед Мороз идва от едно друго място“, посочи Димитрова.

Справка на ТВМЕДИА показа, че в петък гост в „На кафе“ при Галапо конкурентната Нова телевизия бе актьорът Юлиан Вергов, който сподели, че обича коледните празници и за него това са много специални дни в годината.

„От малък, та чак до днес, аз чакам Дядо Мраз, който се видоизмени малко в Дядо Коледа“, каза шеговито Верогв.

Пред журналиста Светослав Иванов снощи актрисата призна, че насилника са имали повече от колегиални отношения. Интимната им връзка била тайна. Тя обаче не даде подробности как точно се е стигнало до побоя и каква е причината.

„Трима колеги ме завариха на земята, след като той ме повали в гардеробната. След като паднах отнесох силен шут в лицето“, допълни Димитрова.

Тя съобщи още, че преди няколко дни е получила съобщение във вайбър от „въпросното лице“. Когато взела телефона си в ръце обаче текстът бил вече изтрит.

„Има начини да се види какво е било съдържанието на написаното. Искам да докажа, че този човек ме притеснява до ден-днешен“, категорична е Димитрова.

 

*Във видеото ТВМЕДИА използва кадри от филма „Откаднат живот“, участието на Диана Димитрова в „120 минути“ по bTV, както и участието на актьора Юлиан Вергов в „На кафе“ по Нова телевизия

@tvmedia.bg

Актрисата Диана Димитрова загатва с кой колега е имала близки отношения

♬ original sound – tvmedia.BG – tvmedia.BG