Детето на Иванчева отпразнува първия си рожден (СНИМКИ)

Детето на Иванчева отпразнува първия си рожден (СНИМКИ)

Детето на бившата кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева отпразнува първата си годинка без своята майка. Малкият Валентин-Александър посрещна празника си у дома заедно със своята баба Люба, която се грижи за внучето си, докато Иванчева излежава присъда в Сливенския затвор.

Припомняме, че тя бе осъдена ефективно на 6 години затвор за подкуп. През 2018 г. при зрелищна акция в центъра на София тя бе задържана със 75 000 евро, които според обвинението е получила от строителен предприемач на име Александър Ваклин.
Иванчева дели килия със своята заместничка в общината Биляна Петрова. Жените твърдят, че са „наредени“ и „сготвени“ от прокуратурата, тъй като не позволявали поголовни строежи в квартал „Младост“. И отмъщението не закъсняло под формата на скалъпени обвинения.
Въпреки твърденията на двете те бяха ефективно осъдени. Фактът, че Десислава Иванчева наскоро стана майка също не успя да смегчи обстоятелствата и да промени решението на съдиите.
„Срамота, за двойно убийство в България дават по-малко години“, пишат в социалните мрежи солидарни със съдбата ѝ майки.
Други пък смятат, че всеки трябва да носи отговорност за действията си.
„Нали искахте ефективни присъди за корупция? Ето ви – вместо да се радвате, че има този пример, вие се вайкате и я оправдавате“, казва други, които са убеди, че подкупът не е измислица.
А ето и какво написаха приятелите на Иванчева, които поддържат профилите ѝ в социалните канали, докато тя лежи в Сливенския затвор.
Виждали ли сте по-тъжен рожден ден на дете, което е насилствено отделено от майка си?
🙏Вчера Валентин-Александър отпразнува първия си рожден ден с приятели. Настроението не беше като на празник. Деси се обади и поплака на телефона!
☹️Днес Валентин-Александър пътува към сливенския затвор. Но и днес няма да може да гушне майка си. Ще я гледа през стъкло, защото стаята за свиждания на майки с деца била в ремонт!