Десислава Иванчева в болница, 5 месеца не е виждала сина си

Десислава Иванчева в болница, 5 месеца не е виждала сина си
Десислава Иванчева е с влошено здравословно състояние, заради което е докарана да се лекува в болницата към Софийския затвор. Болница – силно казано, защото звеното прилича терен за снимки на филм на ужасите. Или на морга.


Бившата кметица на район „Младост“ излежава присъда за подкуп в Сливенския затвор. Тя ще бъде върната там, след като здравето ѝ се подобри. Иванчева имаше тумор в главата и бе оперирана преди да влезе в сила присъдата за получаване на подкуп.

Неведнъж нейните приятели, които поддържат страницата ѝ във фейсбук алармират, че тя е много слаба, има нужда от зъболечение, а проблемите с хипофизата допълнително отслабват имунитета ѝ. 

Снощи приятелите на Десислава Иванчева публикуваха снимки на това как нейното детенце я чака в студа, за да я зърне, макар и за кратко. Валентин-Александър се отглежда от своята баба.

Двамата живеят в панелка в столичния кв. „Младост“. Възразстната жена често публикува снимки на детенцето, от които ясно се вижда, че детето живее бедно. Жилището е старо и неремонтирано, а мебелите вехти отпреди памтивека.
5 месеца не бях виждал мама. Имам късмет, че я доведоха в София, в болницата на затвора. Баба и приятели на мама ме заведоха на свиждане.
⛓️На снимките можете да видите как се опитвам да вляза в затвора, да стигна по-бързо до моята прекрасна мама, защото се наложи да чакам близо час, докато я доведат в стаята за свиждания.
🥺Не можах да я гушна, гледах я през едно дебело стъкло. Не можех и да я чуя нормално, само през една телефонна слушалка. Имало сложна процедура, за да видя и пипна мама. Ако ръководството на затвора се съгласи, може и да имам щастието да гушна и чуя мама без прегради.
😌Тя изглеждаше по-добре, може би защото сме в един град и има по-голям шанс да се виждаме, макар и за кратко. След като оправят здравословните й проблеми, отново ще я върнат в Сливенския затвор.
Молим се с баба да е жива и здрава и президентът скоро да разгледа молбата й за помилване.