Деси Слава: Спрете да обсъждате килограмите ми!

Деси Слава: Спрете да обсъждате килограмите ми!
Деси преди

Една от най-обичаните попфолк певици – Деси Слава, преживява много тежко злобните коментари по неин адрес, а именно – че е напълняла и не може да отслабне. 

Факт е, че след раждането на второто си дете ангелогласната изпълнителка на „Бели нощи“ се е закръглила, но това по никакъв начин не отнема от чара й, категорични са нейни заклети почитатели, които вярно я бранят от обидни подмятания.

„Единствена тя не се поддаде на модата да прави вулгарни песни и кючеци, запази стила си и посвоему е уникална за нашите географски ширини“, пишат в нета фенове.

„Деси Слава е най-най-най добрата певица у нас! Няма втора като нея! Обичам те, Деси“, каза неотдавна култовият Азис за колежката си, с която са родени в един и същи ден и често празнуват рождествата си заедно.

Наскоро талантливата блондинка коментира външния си вид, който стана повод за нейното одумване.

„Може би това, че малко задържах килограми след второто раждане е причината малко да страня от медиите. Малко от суета. В един момент си казах, че трябва да се приема такава, каквато съм и да се обичам, защото може и никога да не отслабна. Тези проблеми са в резултат на малки или по-големи хормонални проблеми. Чела съм какви ли не неща за себе си, като „тази свиня“… Искам да го кажа – хора, аз не плюскам, не ям много, даже съм от хората, които хапват малко, но просто имам проблеми“, призна с тъга, но и усмивка певицата.

Според приближени на изпълнителката става дума за проблеми, свързани с щитовидната жлеза, обмяната на веществата и метаболизма.