Депутат от ГЕРБ пусна ракия с лика си, плати масраф на 600 симпатизанти /СНИМКИ и ВИДЕО/

Депутат от ГЕРБ пусна ракия с лика си, плати масраф на 600 симпатизанти /СНИМКИ и ВИДЕО/

Разградският мастит биснесмен и депутат от ГЕРБ Гюнай Хюсмен развърза кесията и почерпи 600 симаптизанти на Бойко-Борисовата формация.

Това се случи снощи в резиденция „Замъка“ в село Малък Поровец, научи ТВМЕДИА.

Освен пребогатата софра от мезета и основни ястия, след официалната част на трапезата се появила и специална ракия, производство на народния представител.

ТВМЕДИА се сдоби с куриозна снимка на питието. Етикетът на бутилката нескромно е с лика на самия Гюнай Хюсмен.

 

В лъскавия комплекс се извили тълпи от хора, подкрепящи ГЕРБ през годините. Сметката, очаквано, била оправена именно от бизнесмена Хюсмен, който има солидни финансови възможности от предприемачеството си в областта на земеделието.

Само може да гадаем какъв масраф е платил Хюсмен, тъй като гостите са били стотици, а комплексът „Замъка“ не е никак евтин.

Събитието уважи Десислава Атанасова. Малко по-късно се появил и самият Бойко Борисов, който благодарил лично на своите хора в региона за подкрепата.

След партито Хюсмен пусна в личния си фейсбук профил кадри от събранието и го определи като „благодарствена вечеря“.

Ето какво написа той:

„Тази вечер дадохме благодарствена вечеря на хората, които с душа и сърце работиха активно на последните парламентарни избори. Посрещнахме над 600 активисти. Заедно с Десислава Атанасова благодарихме за усилията, енергията и добрите резултати. Лично нашият лидер дойде да БЛАГОДАРИ на хората! Както винаги съм държал на думата си, така и тази вечер заявих, че няма да забравим нито един човек, ангажиран с каузата ни и ще работим усилено за по-доброто бъдеще на Региона и на България! Благодаря на лидера ни за подкрепата, вниманието и уважението към нашите хора!“.

Притежава „Мерцедес“ за 320 000 лв.

Разградският депутат от ГЕРБ Гюнай Хюсмен е депутатът у нас с най-много притежавани автомобили – пет на брой, обяви Институтът за развитие на публичната среда въз основа на декларациите за имуществено състояние на народните представители. Собствеността на всички тях е разделена и със съпругата му.

Бившият областен управител на Разград е обявил и най-скъпия личен автомобил, притежаван от представител в този парламент. Става въпрос за „Мерцедес S 580 4МATIC“, придобит през 2021 г. за 319 300 лева.

Отново той е декларирал още един мерцедес, купен през 2014 г. за 250 000 лв.

Счита се, че Гюнай Хюсмен е най-заможният управник от региона. Според публичните данни доходите му са от земеделския му бизнес, който в момента се управлява официално от съпругата му.

https://youtu.be/8_vI2U9f_oQ