Дениз Хайрула проговори: Изтрихте ми профилите, но ще се покажа по телевизията, за да ви дразня!

Дениз Хайрула проговори: Изтрихте ми профилите, но ще се покажа по телевизията, за да ви дразня!

„Ако ще и всички профили в социалните мрежи да ми докладвате ще изляза по телевизията и пак ще ме гледате По-самоуверена и убедена , че съм в правия път никога не съм била , но след като това ми се случва за втори път вече няма как да не съм! Такава злоба и завист може да изпитвате единствено към успешен човек! Благодаря ви за подхранването на самочувствието ми и за тласъка да вървя напред с пълна сила!“.

Това заяви разгневена Дениз Хайрула преди броени минути. Както ТВМЕДИА ви съобщи преди малко, най-вероятно хакерска атака или масово докладване е станало причина социалната мрежа Инстаграм да изтрие профилите на туркинята и рускинята Виктория Капитонова.

Двете участнички и най-добри приятелки във формата ще се борят за сърцето на Виктор Стоянов.

„Ергенът“ върви към своя край и съвсем скоро ще се разбере коя от трите ще избере той. Третата претендентка е Алекс Гърдева, която работи като хипнотерапевт в столицата.

Хайрула и Капитонова са определяни от мнозина като агресивни и злобни. Масовата нагласа в социалните мрежи е да спечели Александра. Какво ще се случи обаче скоро ще разберем.