Новата Мис България е грозна! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Новата Мис България е грозна! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Топ готвачът Борис Петров избухна в типичния си хаплив стил по разнообразни теми от злободневието. Той заяви в прав текст, че новата Мис България е грозна. Междувременно нарече дерматоложката на звездите д-р Радина Денкова „селянка“, а пластичния корифей д-р Ангел Енчев – „дришльо“. Според баш майстора в кухнята двамата са част от виновниците у нас всички жени да изглеждат като направени по калъп – изкуствени и с идентични черти.

Ето както написа шеф Петров:

„Може би съм от старото поколение, когато д-р Денкова и д-р Ангел Енчев са били малка селянка и пловдивски дришльо и не са знаели, че така ще изкълчват Нацията. Може би, защото преди 30+ години се женехме по любов, може би и защото след 92’ра парите замениха любовта …. Обаче отказвам да приема че това е „хубавата българка“ (всичките на снимката). Усещам някакви генетични „бъгове“!? Скоро на миските ще им дреме на к**а“, написа готвачът, който се слави с пиперливия си език и с това, че не цепи басма на никого. Той бе и един от най-скандалните участици във ВИП Брадър. В къщата на Големия брат успя да се изпокара почти с всички ВИП съквартиранти, които той смяташе за най-обикновени „селяни“.

ТВМЕДИА припомня, че 19-годишната Александра Кръстева от столицата грабна титлата „Мис България” 2022 на церемония снощи.  Короната ѝ връчи миналогодишната победителка в конкурса Сара Младенова.

Подгласнички на победителката станаха „Мис Шумен” Никол Иванова, „Мис Пловдив” София Папукчиева, „Мис Бургас” Йоана Стефанова и „Мис Варна” Яна Стоянова, която получи титлата „Мис България интернешънъл”.

16-те участнички бяха бяха избрани в регионалните конкурси в цялата страна и подбрани от жури, предвождано от Ирина Папазова, организатор на конкурса.

СНИМКИ: БУЛФОТО

 

https://youtu.be/_1Yjvqi7_EM