Цеца Величкович взриви Арена Армеец и развя българското знаме (СНИМКИ)

Цеца Величкович взриви Арена Армеец и развя българското знаме (СНИМКИ)

Близо 3 часа мега шоу изнесе пред 15 000 души балканската прима Цеца Величкович. Снощи тя напълни зала „Арена Армеец“ и зарадва вярната си българска публика с най-големите хитове, сред които „Lepi grome moi“, „Kukavica“, „Zabranjeni grad“, „Gore od ljubavi“, „Pile“, „Beograd“.

Впечатление направи, че изпълнителката на „Трепни“ не смени нито веднъж тоалета си, както обичат да правят голяма част от родните звезди. Цеца излезе със стилна къса сребриста рокля и остана с нея до края на концерта.

Величкович е известна също така с това, че не обича дълги речи, с които да отегчава публиката. Едно от малкото неща, които каза бе, че поздравява сестра си Лидия, която също присъстваше на събитието в деня на своя рожден ден.

Първия час от концерта подгряваха музикантите от сръбската банда „Мега Бенд“.

„Дошли сме за 35 години Цеца на сцената, но певците и музикантите от групата са толкова добри, че в миг забравихме за нея“, шегуваха се в публиката.

За финал Цеца извади огромно българско знаме и го развя, с което просълзи мнозина от присъстващите. Няколко секунди по-късно 49-годишната певица извади и сръбското знаме и се наметна с двата трибагреника в знак на добросъседство.

СНИМКИ: Николай Варадинов/ БУЛФОТО