Броени дни до концерта на Цеца, пристига със сръбска мега банда

Броени дни до концерта на Цеца, пристига със сръбска мега банда

След броени дни – на 1 декември, в столичната зала “Арена Армеец” великата сръбска певица Цеца Величкович ще излезе на голямата сцена. Тя избра да бъде подгрявана от известната група Mega band. Музикантите имат голям опит и не за първи път ще бъдат рамо до рамо с легендарната изпълнителка на вечния хит „Кукавица“.

За голямото й шоу в София ще пристигне и телевизионният екип, който подготвя предаването „Цеца и децата“. Шоуто на Цеца Величкович е ново риалити, което се излъчва всеки петък по новосъздадената сръбска телевизия „BlicTV”. Зрителите имат възможност да видят редки сцени от личния живот на цялото семейство.

Припомняме, че при предишната голяма изява на Цеца в страната ни (на 15 юни 2022 година в зала “Конгресна” на Дворец на културата и спорта във Варна), тя се довери на младия фолк идол Меди, който подгря публиката преди появата на хитовата балканска певица.

Година преди това пък Цеца и Преслава направиха съвместен концерт в Сливница, който също премина при голям интерес. Двете звезди демонстрираха близки отношения по време на изявата си.