Болница „Шейново“ ми съсипа живота (ВИДЕО)

Болница „Шейново“ ми съсипа живота (ВИДЕО)

„Да, може да съм бедна, може да ме обиждат, че съм циганка и мангасарка, но аз съм свикнала с това дете. Вече 4 месеца другата майка не ми е звъннала нито веднъж. Защо се крие, защо не застава с лицето си. Ето ме – тук съм пред вас, не се крия, не съм избягала. Всичко ми съсипахте! Зле съм психически и съм под голям стрес. Искам по-бързо да се оправят нещата, защото не издържам“.

Това заяви ексклузивно в ефира на BTV Севда Михайлова, една от двете майки с разменени по грешка бебета в болница „Шейново“.

http://127.0.0.1:8081/sevda-ridae-za-razmenenoto-v-sheinovo-bebe/

Както ТВМЕДИА вчера ви съобщи, Михайлова не спира да ридае и страда, че ще трябва бебетата отново да бъдат разменени и върнати при биологичните си родители след приключване на всички процесуални формалности и проверки.

До момента две независими ДНК експертизи доказаха с категоричност, че децата са разменени. От Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ също установиха нарушения на стандартите при процедурата на изписване – номерата на гривните на майката и бебето системно не са проверявани дали имат сходни цифри.

Очаква се скоро и от прокуратурата да изнесат подробности докъде са стигнали в разследването.

Междувременно д-р Румен Велев, директор на болницата, даде изявление пред медиите рано тази сутрин.

„Ако в най-скоро време не преодолеем този случай това ще е пагубно за болницата, защото ще сринем доверие, градено с години“, посочи той.