Бившите на Златка влизат в Сървайвър (СНИМКИ)

Бившите на Златка влизат в Сървайвър (СНИМКИ)
Златка и Георги от времето, когато бяха двойка. Тя го предаде по най-нелепия начин, като се хвърли в обятията на най-добрия му приятел

 

Седмият сезон на Сървайвър се завръща ударно по bTV и вещае яки интриги. От продукцията издадоха част от имената, които ще участват в риалитито. 

Сред популярните лица са футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова,  певицата Татяна и влогърът Стефан Попов – Чефо. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата й Филип Буков, както и други познати лица – атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

За хората с къса памет ще припомним, че Благо Джизъса отмъкна Златка Райкова именно от своя супер добър приятел Жоро Валентинов.

Бяха неразделни приятели, допреди Джизъса да почне да пише тайно на жена му Златка

ММА боецът остана като попарен, когато разбра, че неговият най-добър другар Благо спи с жена му.

Палавата плеймейтка премина през бая легла, допреди да се „кротне“ с последната си любов – бившия тенисист Карен. В момента даже тя очаква дете от него. Това ще бъде втора рожба за плеймейтката, която преди 3 години дари със син именно Благо Георгиев. Той обаче я напусна заради поредната си муза, с която духна надалеч.

Паметливи светски хроникьори припомнят още, че силовият боец Георги Валентинов даде едно единствено интервю, в което коментира тогавашната неприятна ситуация със Златка и сложените му рога. Репортер попита Валентинов какво би направил, ако види Благо Джизъса случайно на улицата.

Някога бяха другари…

„Нищо, какво да му направя? Това е все едно да искам да бия жена! Този ми се правеше на приятел и брат, а се оказа един смешник и палячо. Писал си е с нея, докато излизаме заедно тримата насам-натам“, заяви силовакът с отвращение.

И така, в Сървайвър всички ще бъдат част от племето „Известни“, а срещу тях ще се изправи племето „Войни“ – мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и др.

Но и тази връзка не оцеля във времето…

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата – тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до финала и да грабнат титлата „Последният оцелял“ в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества – устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.

„Този е палячо, само ми се е правил на приятел“, изргина Валентинов в единственото интервю, което даде по темата със Златка Райкова