Бившата на Виктор му сложила рога на морето

Бившата на Виктор му сложила рога на морето

Най-желаният ерген у нас, сексапилният фитнес инструктор Виктор Стоянов, призна, че бившата му приятелка му е изневерявала. 

Това съобщи самият той в предаването „Ергенът“ и не си огорчението си от предателството.

„Не просто ми изневеряваше, а ме излъга много болезнено. Каза, че ще ходи в командировка на морето. Замина. Аз реших да я изненадам и с приятели запалихме колите и тръгнахме към Черноморието. Купих голям букет, с който да я зарадвам и изненадам. Уви, изненадана не беше само тя, а и аз… там я хванах с друг мъж“, изповяда се Виктор.

Най-вероятно става дума за бившата му сериозна приятелка – Хриси Парова.

Инфлуенсърката и фитнес запалянко Хриси има 9-годишен син от предишна връзка.

Въпреки това Стоянов приел детето като свое. Живеели заедно и тримата.

„Детето ми липсва, но вече съм Никой, за да потърся контакт с него“, сподели през сълзи ергенът.

Виктор и Хриси били заедно около 5 години, научи ТВМЕДИА. Двамата се запознали… във фитнеса, тъй като и двамата са активни спортисти.

Парова е по-голяма от него, но това не попречило да имат бурна романтична връзка. Поне в началото отношенията им били такива. После блондинката си е намерила ново гадже, с което сменила Виктор.

„Не мога да повярвам, че жена е способна да изневери на такъв мъж! Аполон – красив, атлетичен! Умен, забавен, чувствителен, с една дума разкошен. Която и да му е изневерила е пълна глупачка“, пише Силвия Брежанска в групата „Ергенът“ във фесйбук.