Бившата на Гришо Шарапова е бременна

Бившата на Гришо Шарапова е бременна
Маша и Алек очакват първото си дете

Бившата номер едно в тениса и дългогодишна приятелка на Григор Димитров Мария Шарапова съобщи, че е бременна. Тя публикува снимка в социалните мрежи с наедряло коремче. 

Изкусителната блондинка използва хубав повод да съобщи благата вест – точно навръх 35-тия си рожден ден.

„Скъпоценно начало! Хапването на торта за рожден ден за двама винаги е бил моят специалитет“, написа Шарапова.

На 19 април тя навърши 35 години. ТВМЕДИА припомня, че рускинята сложи край на кариерата си през февруари 2022 година.

Шарапова поддържа връзка с британския бизнесмен Александър Гилгс още от 2018 година. Той е основател на аукционната къща Paddle8.

През 2020 Маша каза заветното „да“ на британеца. С публикации в Instagram по едно и също време – на 17 декември, 41-годишният бизнесмен и 8 години по-младата рускиня обявиха, че ще сключат брак.

КОЙ Е АЛЕКСАНДЪР? 

Британският бизнесмен се занимава с търговия на изкуство. Определено не е от хората, които гледаме често по телевизията или засичаме в заглавията на вестниците и сайтовете.
Гилкс и Шарапова се срещат още от януари 2018, но обявиха официално връзката си едва през октомври същата година.
Въпреки че не говори много пред медиите, 41-годишният годеник на бившата тенисистка има повече от интересен живот.
Той е учил заедно с принц Уилям, а освен това е приятел със сър Елтън Джон – толкова добър, че държа „Оскара“ му през 2020 г.

КРАЯТ С ГРИШО

Маша и наш Гришо имаха бурна връзка от 2012 до 2015 година. За тези скромни 3 години те преживяха възходи и падения, но в крайна сметка се разделиха тихо и кротко. И най-важното: без скандали.
„Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам й много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят”, казва Гришо през 2015 пред испански вестник.
Много от почитателите на спортистите бяха разочаровани от разлъката им, тъй като по-рано дори се говореше, че ще се оженят. Маша дори беше забелязана с нов пръстен на ръката, за който се предполагаше, че е от Григор и е годежен.