Биячът Васил Михайлов пусна брадичка в ареста

Биячът Васил Михайлов пусна брадичка в ареста

Прокурорският син Васил Михайлов се изправя днес пред Районния съд в Бургас. От снимките, напраени от фоторепортерите на агенция БУЛФОТО, ясно се вижда, че побойникът е пуснал брадичка в ареста. ТВМЕДИА припомня, че Михайлов има няколко повдигнати обвинения за нанасяне на телесни повреди. 

Баща му е пернишкият прокурор Бисер Михайлов. В миньорския град твърдят, че ММА-боецът често си позволявал да бие невинни хора. В Перник разказват, че Васил е изключително агресивен тип, който избивал комплексите си за малоценност, като удрял и ритал хора в града. Неотдавна се появи брутално видео, в което прокурорското синче млати с всичка сила клошар от града. Цяло чудо е, че мъжът оцелява след жестоките шутове в лицето и корема.

ТВМЕДИА припомня също, че бургаското дело е едно от трите дела, които се водят срещу него. Случаят е от лятото на 2021 година в Созопол, когато Михайлов е нападнал мъж и го е ударил в лицето.

Районната прокуратура в Бургас му е повдигнала обвинение за нанасяне на средна телесна повреда.

Васил Михайлов е привлечен като обвиняем за това, че на 31.08.2021 г., в гр. Созопол, на алея между дискотека „Мистери“ и бар „Джак“, е нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на П. Г.

Умишлено му причинил средна телесна повреда, изразяваща се в деформация на носа с тотална реконструкция на носа, което причинило на пострадалия постоянно разстройство на здравето, неопасно за живота, но с възстановителен период повече от тридесет дни, при обичаен ход на оздравителния процес – престъпление по чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1 от НК. 

СНИМКИ: БУЛФОТО/БУРГАС