Билетите за Джон Малкович от 50 до 400 лв.

Билетите за Джон Малкович от 50 до 400 лв.

Билетите за трите участия на холивудския актьор Джон Малкович на сцената на Народния театър в средата на февруари ще бъдат пуснати в продажба днес. Цените са между 50 и 400 лева.

Точно в 12 часа на обед днес на касите и в сайта на Народния театър, както и в мрежата на Eventim ще бъдат пуснати билетите за спектакъла „В самотата на памуковите полета“.

Цените са в диапазон от 50 до 400 лв., като са разделени в 8 категории.

Джон Малкович ще излезе на сцената на Народния театър заедно с литовската актриса Ингеборга Дапкунайте в три поредни вечери – 16, 17 и 18 февруари. Пиесата „В самотата на памуковите полета“ е режисирана от Тимофей Кулябин, който през декември постави „Нора“ отново в Народния театър.

Представленията ще бъдат на английски език, а български субтитри ще се излъчват на специални монитори.

Гастролът на Джон Малкович на сцената на Народния театър беше анонсиран преди година от тогавашния директор на трупата Мариус Донкин по време на заседание на парламентарна комисия по културата и медиите.

Малкович е познат на публиката с постановките си на Бродуей и с киноролите си. Има 2 номинации за „Оскар“, получавал е американската телевизионна награда „Еми“ и три отличия „Златен глобус“.