Бащата на Сашко: Сложиха ме пред детектора на лъжата

Бащата на Сашко: Сложиха ме пред детектора на лъжата

„Детекторът на лъжата показа, че казвам Истината, но това не е от значение за мен, защото синът ми го няма! Сашо, върни се вече!“. 

Това заяви бащата на изчезналото 12-годишно момче от Перник – Александър Цветанов преди броени минути, без да дава други подробности за разпита му в полицията.

Според няколко топ криминалисти има голяма вероятност бащата да е замесен в изчезването на детето. Засега обаче това не се доказва по никакъв начин.

Интересна подробност е, че дори след като оповести резултата от експертизата с детектора на лъжата, мнозина отново не му вярват.

„Да, и това само доказва, че си изпечен лъжец и манипулатор. Кажи къде е детето“, пишат гневни доброволци, които от седмица дирят детето под дърво и камък, но от него няма и следа.

„За мен е много странно как полицейските кучета не намират следа. Как се е изпарило това момче“, коментира един от топ ченгетата в областта на криминалистиката Ботьо Ботев.

За него също има съмнителни детайли в казуса – бащата няколко пъти дава различни показания. Освен това Сашко не е бил на училище в четвъртък и петък, тоест преди да бъде официално обявен за издирване.

„Оставете човека намира! Нито е спал, нито е ял от една седмица! Нормално е да бъде изморен и изтощен. Вие представяте ли си какъв шок изпитва този човек, който сам отглежда сина си? Кога се превърнахте в такива изроди“, защитават го негови приятели в социалните мрежи.

Таткото е нотариус. Има кантора в родния си Брезник.