Андреа: Кубрат Пулев крие дете

Андреа: Кубрат Пулев крие дете

Кубрат Пулев има извънбрачно дете.

Това каза певицата Андреа пред BG VOICE в четвъртък. Малко по-рано тя написа поредица от заплашителни статуси по адрес на боксьора.

“Kubrat obiavi si deteto nali si semen chovek!! Moral Bate level 1000”, беше първото от поредицата сторита на певицата.

„Dobre che ne ti se varzah da rajdam bez brak da mu misli taia s „kopeletata” i spri da govorish po tv kakvo za teb e semejstvoto! Ti i brat ti ste jalki!“, продължава Андреа.

Тя дори се заканва, че ако си отвори устата за „сестрите на Пулеви и целия им антураж“, ще стане страшно.

Андреа съобщи през сълзи, че едва днес е разбрала за извънбрачното дете на Кубрат Пулев. Тя отказа повече подробности – коя е майката и как е научила.

Връзката на Андреа и Курбат Пулев беше повод за коментари през последните години. Те ту се разделяха, ту се събираха. Появиха се и слухове, че двамата ще сключат брак и ще работят за дете. До там обаче така и не се стигна. Пулев избягваше да коментира отношенията си с Андреа по време на медийните си изяви.

Певицата разкри, че е сама и вече няма нищо общо с Кубрат Пулев. Андреа си позволи да отговори точно, кратко и ясно на въпроса дали е с Кобрата.

През март миналата година Аднреа отсече “Не съм сама”.

След месеци на спекулации, свързани с отношенията й с боксьора, истината най-накрая излезе наяве. Любовта между Андреа и Кубрат вече се оказала в историята заедно с плановете им за общо съжителство и деца. Макар певицата да продължава да мечтае за семейство, тя е стигнала до извода, че и това ще й се случи, но с правилния за нея човек.

“Да, искам да имам дете! Разбира се, от подходящия човек, а не с някой, за когото думата семейство няма значение. За съжаление, има хора, които търсят просто жена като един вид сурогатство. Като че имат нужда просто да се размножават. Аз не съм живяла в такова семейство и съм възпитана по друг начин”, споделя терзанията си Андреа.

Певицата така и не успя да дари с наследник Кобрата, което според слуховете е и една от причините за краха на 13-годишната им връзка.

“Андреа е един уникален човек. Няма как някой като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме”, призна неотдавна Кубрат Пулев.

Макар и да признава, че с боксьора са разделени, Андреа отговаря лаконично на въпроси, свързани с отношенията им.

Песента й “Егоист”, която е посветена именно на отношенията й с Кубрат, поражда във феновете й въпроса дали самата певица е такава и какво смята за хората, които са крайни егоисти.

“Когато егоизмът мине всякакви нормални граници, до такава степен, че да малтретираш хората около себе си. Мисля, че мога да нарека тези хора духовни джуджета”, отговаря тогава Андреа.

След като оповестиха раздялата си с недомлъвки, Кубрат и Андреа отново се събраха, този път наужким. Около мача на Кобрата с Антъни Джошуа блондинката беше неотлъчно до бившата си изгора, като му засвидетелства подкрепата си. Той дори присъства на рождения ден на баща й.

Снимка: Булфото