Актриса дръпна кредит, за да заведе мъжа си на мач на Ман Юнайтед

Актриса дръпна кредит, за да заведе мъжа си на мач на Ман Юнайтед
Йоана и Мартин щастливи заедно / Снимка: Андрей Рашев

Актрисата Йоана Темелкова призна, че е теглила кредит, за да заведе благоверния си Мартин Гяуров на мач на „Олд Трафорд“.

Двамата са луди фенове на Манчестър Юнайтед. Когато Мартин имал юбилей и празнувал своя 30-ти рожден ден, тя решила да го изненада с билети за Англия.

„Все още изплащам този заем“, казва през смях Темелкова, нищо, че пътуването в името на любимия клуб е било преди около 8 години.

„Илзезе ми през носа този кредит. Но със заплата на актьор какво може да си позволи човек… Беше обаче адски вълнуващо. От толкова адреналин и емоции  нищо не помня от този ден и въобще от мача между Манчестър и Челси. Помня само, че тогава Челси биха, но мачът не беше от съществено значение. Това всъщност беше една от последните срещи на именития на сър Алекс Фъргюсън“, разказва пред bTV Темелкова.

*Мартин Гяуров е роден на 17 април 1983 година в Милано. Той е внук на известния оперен певец Николай Гяуров и син на прочутия диригент Владимир Гяуров. През 2006 година завършва Актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на проф. Здравко Митков. През същата година става част от трупата на Театър „София“. Участва в хитовия български сериал „Забранена любов“.