Айлин гадже на Меди преди Моника Валериева

Айлин гадже на Меди преди Моника Валериева

Айлин Бобева от „Ергенът“ е имала любовна авантюра с фолкпевеца Меди. Интриганти се кълнат, че това изобщо не е слух или измислица.

Синеоката изкусителка и изпълнителят на хитачката „Да си тук“ се влюбили от пръв поглед и бързо завързали романтични отношения.

Скоро обаче се разделили, но въпреки разлъката обещали да си останат приятели. Съвсем наскоро Айлин е забелязана на участие на Меди в столичен клуб. Айлин била най-отпред до сцената и му намигала през цялото време. 

Припомняме, че в момента певецът Меди се занимава с моделката Моника Валериева. Тя нашумя покрай скандал с друга своя колежка – Николета Лозанова.

През 2011 г. Моника се класира на трето място в конкурса “Мис Плеймейт”, но за нея се чува, след като се забърква в любовен триъгълник с Валери Божинов и Николета Лозанова.

Жълтите медии надълго и нашироко разказват, че Моника върти любов с футболиста зад гърба на Николета. А между двете плеймейтки започват да прехвърчат искри, които прерастват в истинска словесна война. В крайна сметка истината се оказва различна. Докато Валери и Николета са скарани, футболистът сам търси контакт с Моника, но така и нищо не се случва според нейните думи.

После името на Моника бе свързвано с известния дизайнер Филип Плейн. Валерия си пусна снимка от имението му, с което си навлече гнева на бившата му приятелка. Тя дори се свърза с българката на лично съобщение в Инстаграм и я обяви за проститутка. 

Така или иначе нито една от връзките на Моника Валериева не се доказа в годините. Освен тази с Меди в момента. Запознати обаче твърдят, че Айлин все ощеголяма  му е тръпка. 

Бобева е сред фаворитките за спечелването на сърцето на Евгени Генчев. Пианистът от втория сезон на „Ергенът“ показва объркващи сигнали на Бобева и другата му любимка – Валерия Георгиева. По ирония на съдбата двете са най-добри приятелки в Къщата на любовта и не е ясно как ще се отрази интересът на Евгени към някоя от тях.