500 лв. за билет? Самозабрави ли се Лили Иванова?

500 лв. за билет? Самозабрави ли се Лили Иванова?

Лили Иванова, която точно след един месец ще навърши 84 години, ще изнесе концерт в Народния театър „Иван Вазов“. Организаторите и екипът зад примата го нарекоха бутиков. Събитието ще е само за отбрани, това разбрахме след кратка справка как варират билетите. Днес те бяха пуснати за продажба в диапазон от 100 до 500 лв. 

Очаквано, буквално 5 минути след пускането им в продажба, най-„евтините“ от тях бяха светкавично изкупени. Вече няма такива с цени от 100 и 150 лв. 

55 места са предвидени за вип гостите, като цената на един билет е 500 лв. Приблизително толкова са и онези, които струват 400 лв.

Със сигурност има хора в държавата, които могат да си ги позволят. Друг обаче въпрос започна да мъчи хората в социалните мрежи, а дори и нейните заклети фенове.

Нормално ли е билет за концерт да струва 400 или 500 лв.? При тази инфлация и масово обедняване. 

Само преди броени дни примата бе оплюта и за друго – тя направи дарение на любимия си отбор „Левски“.

Тимът има огромни задължения към НАП, а от приходната агенция заявиха, че законите важат за всички и очакват собствениците на клуба да погасят до стотинка всичките си задължения. Дружеството трябва да изчисти своите натрупани дългове от неплащани в годините осигуровки на футболистите, както и данъци, затлачени във времето.

Новината, че изпълнителката на „Ветрове“ е подпомогнала сините зарадва мнозина. Други обаче останаха тотално разочаровани, когато узнаха, че дарената сума всъщност е… 1000 лв. Пари, които днес се усещат като 300 лв.
Някои левскари я нарекоха Баба Скруч (от Чичо Скруч, скъперникът от анимационното филмче, бел. авт.).

„Супер, сега с цената на билетите ще си избие дарението към „Левски“. Тъкмо 2 билета са 1000 лв“, пишат в социалните мрежи огорчени от поведението на певицата в последно време.

Цесекарите само това и чакаха. 

„Можеше да ви удари рамо с 10 000 лв., толкова струват някои тоалети и обувки. Но явно е преценила, че струвате само 1000 лв.“, сипят злъч вечните съперници в дербито.

„Отгледан съм с нейната музика. Обичам много нейни песни. Но тя вече създава впечатление, че е стисната. И че я вълнуват само парите. Няма човек, който да ѝ отрече таланта, но оставя послевкус на сребролюбка“, драскат във фейсбук меломани.

Засега екипът на Иванова не е съобщил, че събраната сума ще отиде за благотворителност, например. 

Почитателите на Лили искрено се надяват замисълът на бутиковия концерт да е такъв…