23-годишната певица Тита се състари с новата визия

23-годишната певица Тита се състари с новата визия

Певицата Христина Пенчева от Тутракан, известна повече като Тита, заложи на нова визия, която масово не се харесва на почитателите ѝ, видя ТВМЕДИА.

Доскорошната блондинка Тита е част от менторския екип на шоуто „Звездите в нас“ по Нова телевизия, а снощи се появи с гарваново черна коса.

Устните ѝ са още по-уголемени, което определено не подхожда на 23-годишна девойка.

„Дано това е перука. Състарява те с едно 20 години. Руса си по-готина, върни се в старото си Аз“, пишат активни наблюдатели в мрежата.

Снощи в бар „Библиотека“, собственост на Кремена и Магърдич Халваджиян, е имало парти с екипа на шоуто. Именно Халваджиянови са продуценти на предаването. В страницата на дискотеката бяха качени снимки от забавата. От тях става ясно, че самата Пенчева също е била част от веселбата, както и колегата ѝ Виктор Калев.

*Тита е поп певица, актриса и фотомодел. Тя става известна след участието си във формата X Factor, заедно с Гери-Никол и Мишел Страмински.

Родена е на 19 юли 1999 г. в Тутракан. Майка ѝ Силвия Христова е от Главиница, а баща Милен Пенчев ѝ от Силистра. Живее със семейството си в Силистра и учи в езиковата гимназия „Пейо Яворов“ в града. Завършва през 2018 г.