Гласят рускинята Вики за победител в „Ергенът“?

Гласят рускинята Вики за победител в „Ергенът“?

Рускинята Виктория Капитонова е спрягана за фаворит във формата „Ергенът“. В София се шушука, че именно нея ще избере ергена Виктор Стоянов. Шушука се, че двамата адаши са имали интимни преживявания след края на снимките, проведени през миналото лято в Турция.

Въпреки ласките обаче, той не видял в нея жената на живота си. Двамата се разделили, но останали в приятелски отношения. В столичния квартал Гео Милев, където работи Виктор, коментират, че той още не може прежали бившата си – инфлуенсърката с перфектно тяло Хриси Парова. Двамата имали бурна 6-годишна връзка. Виктор гледал детето й, което е от предишна връзка на блондинката.
Говори се, че Христина е била шута на най-желания ерген в България. В момента тя няма човек до себе си. Избягва да коментира участието на бившия си във формата.
„За нея това е отдавна затворена страница. Време е и Виктор да я затвори, за да може да види нов човек в живота си. Той все още страда много“, разкриват близки на бившата двойка.
Междувременно социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм преливат от негативни коменари по адрес на Вики Капитонова. Епитетите по нейн адрес са доста „цветущи“.
„Отивай си в Русия, злобно същество!“, „Подла, високомерна и интригантка“, „Виктор не знае какво подмолно създание си, в момента, в който го разбере ще избяга с 200 от теб“, пишат разгневени фенове на предаването.



Виктор с Хриси Парова от времето, когато бяха щастливи заедно…