Шок! Това Мадона ли е? (ВИДЕО)

Шок! Това Мадона ли е? (ВИДЕО)

Свикнали сме Мадона често да ни изненадва и провокира с поведението си, но този път скандализира света с визията си. Видеото вижте ТУК.
63-годишната кралица на попмузиката си пусна клип в плаформата Tik-Tok, в което е не просто неузнаваема, а дори леко напомняща на печално известната с десетките си пластични операции Джослин Уайлдщайн, известна като „Жената котка“. „Някой трябва да й помогне“, пишат фенове на изпълнителката…

Самата Джослин се смята за красива, въпреки необичайния си външен вид. Не веднъж е споделяла, че харесва това, което вижда в огледалото. Явно аналогичен е случаят с Мадона. Тя остави всеки негативен коментар по нейн адрес, а нападките не са никак малко…

„Какво е направила със себе си“, „Някой трябва да й помогне“, „Какво се случва с Мадона“, „Ужас! Потрес!“, са част от отзивите. Според нейни заклети фенове изпълнителката на „Frozen“ е прекалила с филърите на лицето си. Особено в областта на скулите, които са набъбнали неколкократно.

До този момент КЛИПЪТ е гледан над 8 милиона пъти, има над 45 хиляди коментара и над 86 хиляди споделяния.
В рамките на по-малко от 15 секунди виждаме Мадона в близък план. Тя е в прозрачен топ без сутиен, тежки бижута на врата и плитки. Което само доказва, че въпреки годините си тя няма никакво намерение да се държи зряло. И явно провокацията ще е спътник на изпълнителката за цял живот.

Джослин Уайлдщайн, „Жената Котка“