Таня Боева: Последните години за мен бяха въпрос на оцеляване

Таня Боева: Последните години за мен бяха въпрос на оцеляване

Таня Боева направи емоционално признание за най-трудния период в живота си. След пет много тежки години певицата разкрива, че е жертва на психически и физически тормоз от страна на криминално проявени бизнесмени и полицейски шефове.

„Ситуацията, в която бях поставена не позволяваше нито физически, нито емоционално да работя, да творя. Това бяха едни постоянни атаки от организирана група хора, криминално проявени лица, част от които излежават присъди. Бизнесмени, шефове на полиция- такива хора се занимаваха с мен през последните години. Нямах възможност да се занимавам с творчество, беше въпрос на оцеляване за мен и моите близки” – споделя тя пред Мариян Станков – Мон Дьо  в „Събуди се“.

Всичко започва през месец септември на 2017 година. След развода си певицата става обект на много заплахи по всевъзможни начини.

„Бях спирана по улиците и заплашвана от внушителни фигури. Заплашваха ме, че с мен ще се случи най-лошото, че няма да виждам детето си. Това, което прочетох на страниците на разследването, за мен ми дава отговор защо се случи всичко това” – разказва още тя.

Таня Боева се подложи на драстична промяна във визията си / ВИЖ

„Когато ти се случват всичките тези неща и да прочетеш в медиите, че никой никога не те е заплашвал, че си лъжкиня… Заплахата да бъдат намерени наркотици в колата ми… Казват ми какво да правя, какво да не правя… Бях обвиняема, че съм споделила  в полицейска институция какво ми се е случило и от какво се страхувам“ – не крие певицата.

След като преминава през редица трудности и преживява неимоверни страхове, попфолк звездата казва, че за момент е имала надежда, която все повече я напуска.

„Разследването започна много сериозно, за момент си повярвах, че истината и справедливостта ще възтържествуват, но така или иначе до днес това не се е случило“.

До Таня Боева в ефира на NOVA застава и другият потърпевш – човекът, с когото живее. Той не разкрива самоличността си, но разказва ужасяващи подробности за сплашванията към Таня и от кого идват те.