Сравниха Камелия с Майкъл Джексън

Сравниха Камелия с Майкъл Джексън

Попфолк фурията Камелия разочарова голяма част от своите почитатели заради това, че оперира и отряза носа си наполовина. Една от примите на родната чалга взе участие в предаване по Нова телевизия, в което бе неузнаваема.
„Какво е направила Камелия и защо изглежда като Майкъл Джексън“, пишат в социалките втрещени зрители. Самата Камелия е наясно, че операцията е голям шок за феновете, но въпреки това се харесва с новата си визия.
„От години страдах от комплекс, че имам голям нос. За щастие живеем във времена, в които можем с лекота да коригираме тези несъвършенства. Много негативни и деструктивни коментари получих, опитвам се да разбера хората, които стоят зад тези злобни мнения. Истината е, че аз просто поисках отново да се почувствам на 20 – младостта е единственият период в живота на човек, когато можеш да се почувстваш красив“, категорична е изпълнителката на „Огън момиче“.
Певицата призна пред водещата Лора Крумова, че от 15 години пее само и единствено на живо.
„Плейбекът не е за мен. Ходя на уроци по пеене и за правилно дишане, защото преди време направих възпаление на гласните струни от пеене на плейбек. Разбрах, че това не е моето, а и публиката винаги усеща кога си искрен и кога не си“, разказа блондинката.