Рускинята Вики от „Ергенът“: Засипват ме с клетви!

Рускинята Вики от „Ергенът“: Засипват ме с клетви!

Виктория Капитонова – една от участничките в „Ергенът“ е засипвана от обиди, клетви и заплахи в социалните мрежи.
Това разкри самата тя и дори направи снимки на заплахите за доказателство.

Интригантка! Руски боклук! Нещастница! Заслужаваш Путин да взриви ракета в лицето ти! Ти си долна и подмолна, вън от шоуто!
Това са само малка част от съобщенията, които получава рускинята в социалките.
Капитонова, която освен с кулинарните си умения в „Мастършеф“ успя да изгрее и в „Ергенът“ по bTV, по всичко личи, че не се трогва особено от негативните оценки за себе си.

„Успокойте се, хора! Това е просто шоу… Вие мразите ли лошите актьори във филмите? Не, нали? Боже, сега осъзнавам, че на звездите от Холивуд никак не им е лесно с тая слава!“, написа Вики в Инстаграм, намеквайки, че може би нарочно играе ролята на „лошото ченге“ във формата.

Причина за всеобщата омраза към нея е, че тя непрекъснато забърква интриги против друга участничка – хипнотерапевтката Александра. В същото време Вики не спира да прави мили очички на ергена Виктор Стоянов, опитвайки се да го съблазни и вкара в леглото си.

Капитонова е от Русия, но от години живее в България. Тук се занимава с инфлуенсърство и блогърство. Нейни почитатели твърдят, че тя отдавна е забравила как се върти черпака и почти не готви, за сметка на пътуванията и снимките със скъпи тоалети.

Самата брюнетка е катеогорична, че няма нито една пластична операция по себе си и е напълно естествена, но хейтъри и злобари са на обратното мнение.

„Просто знае кои са най-добрите пластични хирурзи в чужбина и се оперира незабележимо и дискретно, докато нашите силиконки приличат на отсечени с брадва“, съскат завистнички.

Говори се, че именно Капитонова ще спечели предаването. Дали това е така – предстои да разберем.