Радина Кърджилова се съблече по бельо

Радина Кърджилова се съблече по бельо

Актрисата и жена на Деян Донков Радина Кърджилова демонстрира отлична форма само една година след раждането на второто си дете. Тя се съблече за еротична фотосесия на бельо – нещо, което е нетипично за нея.

Феновете й са изненадани, тъй като досега никога не са я виждали разсъблечена.
От фотосите става ясно, че актрисата е свалила доста килограми, които имаше да чисти след раждането. Неотдавна тя си призна, че никога досега не се е грижила добре за тялото, но от скоро го прави – спортува и се храни здравословно.
„Колко пъти сте си казвали , че трябва да отслабнете, да промените нещо в себе си, да се грижите повече за тялото си. Аз съм опитвала какво ли не, качвала съм и съм сваляла килограми, без обаче да поддържам тялото си в тонус. Което е голяма грешка! След второто раждане болките бяха по-продължителни, коремът все още не ми се е прибрал, гърбът ме болеше много. От известно време си казвам,че е крайно вече за започна нещо за себе си, да имам час, два, в които да се отдам на тялото си. И, ето – започнах да тренирам вкъщи, Отидох в първия спортен магазин, купих си екип и шалте. Моят съвет е да не отлагате да имате винаги време за себе си, дори ако имате 5 деца, да се обичате и харесвате. Знаете – “Моето тяло е моят храм”, размишлява в социалните мрежи чаровницата.