Пепа: С чалга изкарвах по 20 000 лв на вечер

Пепа: С чалга изкарвах по 20 000 лв на вечер


„Изкарвала съм по 20 000 лв на вечер с пеене по кръчмите! Липсват ми мутренските времена, тогава изкарах най-много пари“.

Това признание направи фолкпевицата Пепа, която о години живее и работи в Швейцария. Пред Нова телевизия тя направи емоционална изповед, че култовата песен „Синя прашка“ й е донесла само слава и материални облаги.
„Спечелих доста пари навремето. Никой не е разчитал на хонорари или на заплата, ние сме взимали „на черно“, понеже договори за певици нямаше. По 15, по 20, по 30 лева на ръка на вечер хонорар. А иначе бяхме от 13 до 15 човека оркестър и беше наистина жива музика. Ние сме изкарвали и по 10, и по 15, и по 20 хиляди лева на вечер. Свършвахме в заведенията и продължавахме. Събираха ни по джиповете и по частните вили продължавахме, и там пари… И ние не знаехме вече какво да ги правим… т.е. знаехме де, аз апартамент си купих. Години си ме храни тази песен, а и сега си ме храни, където изляза винаги с нея ми се радват. Каквото съм си заработвала, това съм си влагала, но по размера на моя джоб. Доста пари сме харчили за какво ли не“ – спомня си звездата.
Пепа споделя още, че й е мъчно за онези времена и вижда, че сега у нас хората са тъжни, озлобени и я няма усмивката.