Наоми Кембъл: Родих бебето, не е осиновено!

Наоми Кембъл: Родих бебето, не е осиновено!

Единствено корица на Vogue може да накара 51-годишната красавица Наоми Кембъл да покаже за първи път дъщеря си, както и да разкрие така чаканите детайли относно изненадващата й поява на бял свят.

Ще припомним, че през май месец миналата година Кембъл шокира милионите си последователи в Инстаграм с новината, че има бебе. 
„Това малко, красиво същество избра мен за своя майка. За мен е чест, че тази нежна душа е в живота ми. Думите не могат да опишат какво изпитвам към теб, свъзрани сме завинаги! Няма по-голяма любов!“, написа супермоделът тогава.

И понеже никой никъде не я бе видял като бременна, остана всеобщото чудене дали е осиновила бебето или то е износено от сурогатна майка, или пък коремът й е бил толкова малък, че е успяла да скрие бременността си до последно, пише списание „Ева“ в статия, посветена на Наоми.

Ето и отговор на част от въпросите “Тя не е осиновена. Мое дете е!“ Това заяви Наоми Кембъл в интервюто за Vogue. Не е ясно обаче кой е бащата, а и самата Наоми отказва да коментира тази тема.

Кембъл не разкрива повече детайли относно раждането на детето, но допълни, че на пръстите на едната й ръка се броят хората, които знаели, че ще става майка.

„Тя е най-голямата благословия, която бих могла да си представя. Най-хубавото нещо, което някога съм правила!“, казва още топмоделът.

Наоми – все толкова изящна, дори след раждането на дъщеря си. Неслучайно е наричана Тялото.

Снимки:

Снимки: Steven Meisel, Vogue