Мъж се съблича и преследва деца

Мъж се съблича и преследва деца

28-годишен мъж от Дупница се съблича гол от кръста надолу и преследва деца, главно момичета. За сканалния случай съобщи Нова телевизия.

Децата се изплашили от непристойното поведение на непознатия и се оплакали на родителите си. Бащите незабавно взели мерки и разбрали кой е той. Намерили къде живее, бградили къшата му, за да не избяга и повикали полиция.
„Детето на мой познат дойде плачейки. То обясни, че го е следвала кола. Ние обаче имахме подобни случаи с нашите дъщери. Отидохме до къщата на мъжа и я завардихме, за да не избяга. Тогава се обадихме и в полицията”, обясни родител. Друг баща пък сподели, че проблемът датира още от месец септември миналата година. Дъщеря му била стресирана и след случката не искала да излиза от вкъщи от страх.
В един от случаите мъжът е преследвал момиче гол от кръста надолу. Показвал е неприлични жестове. Карал момичета да се качват в колата му. Децата са притеснени и винаги ходят на групи заради сигурността си.“
Мъжът е задържан за 24 часа за непристойно поведение. От полицията в Дупница казаха, че на този етап не е ясно с какво се занимава.

На снимката: баща на едно от изплашените деца. Стоп кадър на Нова телевизия.