Мис САЩ се самоуби

Мис САЩ се самоуби

30-годишната Чесли Крист, която през 2019 година спечели конкурса „Мис Америка“, се е самоубила вчера сутринта, предават колеги, позовавайки се на съобщение, разпространено от полицията на Ню Йорк

New York Post пише, че кралицата на красотата, адвокат и кореспондент на Extra TV, е скочила от терасата на апартамента си, намиращ се на 29-ия етаж на луксозна жилищна сграда. 

Категорично става въпрос за самоубийство – в апартамента е открито предсмъртно писмо, в което пише, че последното ѝ желание е всички нейни вещи да бъдат предадени на ѝ майка, също красавица с титла за красота – Мисис Северна Каролина 2002. В писмото не се посочва причината за решението на мис Крист. 

„С опустошителна скръб споделяме за смъртта на нашата любима Чесли“, заяви нейното семейство в официално изявление часове след кончината ѝ. „Нейната светлина, красота и сила вдъхновяваха хората по света. Тя въплъщаваше любовта и служеше в полза на другите, независимо дали чрез работата си като адвокат, борещ се за справедливост, като „Мис Америка“ или като водещ на Extra. Тя продължава да живее“, допълват те, уточнявайки, че благодарят за разбирането и молят за уединение. 

За последно хубавицата е видяна сама на терасата на 29-ия етаж, казват източници на медията.

„Тя бе не само привлекателна, но и интелигентна. Имаше живот, за който всеки би мечтал… Това е ужасно тъжно“, споделят те.

„Сърцата ни са разбити“, казаха от телевизията, в която Крист работеше. „Тя беше не само важна част от нашето шоу, но и любим член на екипа, който остави следа във всеки един от нас. Поднасяме своите най-дълбоки съболезнования на близките“, споделиха от Extra TV.

Като моден блогър Чесли бе активна в социалните мрежи. Последната ѝ публикация в Инстаграм e от едва няколко часа преди трагедията – красавицата споделя в профила снимка, съпроводена от посланието: „Нека този ден ви донесе мир и покой“. Много от последователите ѝ в платформата изтъкват, че думите всъщност разкриват намеренията ѝ, но никой не е вярвал, че тя би посегнала на живота си, нито в критичния ден, нито по принцип.

Снимка: chesliekryst/instagram