Милош Бикович пристигна в България

Милош Бикович пристигна в България

Сръбската звезда Милош Бикович, станал популярен у нас, а и на Балканите покрай филма „Южен вятър“, пристигна в България, за да присъства на предпремиерата на втората част от поредицата, озаглавена „Южен вятър 2: Ускорение“. Снимка за спомен с него успя да си направи рапърът Криско, който се похвали с фотоса в социалните мрежи.
Филмът тръгва по нашите кина от 4 февруари. Снощи предпремиерата се състоя в столичен мол, където след прожекцията имаше афтърпарти, на което дойде и Бикович. Високият красавец разговаря и с посланика на Сърбия, който също уважи предпремиерата в България.
В продължението на филма освен Милош, участват още – Миодраг Радонич, Лука Гръбич, както и българските звезди Асен Блатечки, Захари Бахаров и Мариан Вълев.
Веднага след визитата си у нас Милош Бикович отлита за Русия, където повече от 7 години има служебни ангажименти. Той вече е популярен и на руска земя, благодарение на запознанството му с режисьора Никита Михалков, който преди няколко години го кани да се снима във филма „Слънчев удар“, след което следват още роли за сръбския актьор в Русия.