Лекарите не дават големи шансове за живота на Денди

Лекарите не дават големи шансове за живота на Денди

Популярният светски хроникьор Любомир Милчев – Денди е в медикаментозна кома и не е идвал в съзнание от миналата седмица насам. За жалост лекарите не дават големи шансове той да оцелее след брутално нанесения побой от засега неизвестен извършител.
Това съобщи говорителят на Окръжна болница Антон Луков. По думите му травмите по черепа му са сериозни и не става дума просто за бой, а за опит за убийство.
На Денди е извършена животоспасяваща операция на главата, но на практика той изобшо не е идвал в съзнание, за да посочи името на нападателя си.
ТВМЕДИА припомня, че Денди бе открит в безпомощно състояние в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски” в София.
По случая е образувано досъдебно производство в Шесто районно управление на СДВР.
Пловдивският астролог Красимир Куртев, който е и автор на TrafficNews, е един от хората поддържали почти ежедневен контакт с Денди. Популярният светски хроникьор често търсел съветите на пловдивчанина, а двамата разговаряли по няколко пъти седмично по телефона. По думите на Куртев, Денди е получавал ежедневни заплахи по телефона си.
„Разказвал ми е как непрекъснато по телефона са валяли обиди и заплахи от различни лица. В същото време мисля, че Денди не би допуснал непознат човек в жилището си и затова смятам, че нападението е извършено от познат човек“, разказва Куртев.