Интриганти разделиха Благо и Златка

Интриганти разделиха Благо и Златка

Жълти сайтове и анонимни интернет интриганти спретнаха клюката, че пеймейтката Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев са разделени. Като „доказателство“ изтъкнаха крехките факти, че тя излиза по дискотеки само с приятелки, както и че скоро не е качвала общи снимки с мъжа си в социалната мрежа инстаграм.

Близки до семейството побързаха да уверят, че в писанията няма и капка истина.
„Двамата са заедно и са по-щастливи отвсякога“, издадоха пред ТВМЕДИА доверени лица на семейството, пожелали да останат анонимни.

„Една от най-коментираните светски двойки- Златка Райкова и Благо Георгиев са разделени. Краха на връзката им в настъпил преди 20 дни, малко щом се върнаха от романтичната си ваканция в Малдивите. Към момента не е ясно кой от двамата е виновен за раздялата им, но запонати твърдят, че отново Благой е разбил поредното си семейство. Припомняме ви, че той развали отношенията си с Христина Витанова, от която има две деца, а след това и Есмер го натири от Русия, като дори не му дава да вижда сина си. Към момента Златка се грижи сама за общия им наследник- Благой-младши“, се казва в едно от писанията по техен адрес.