Илън Мъск и Клеър имат тайно дете от сурогатна майка

Илън Мъск и Клеър имат тайно дете от сурогатна майка

Няма спор, че милиардерът Илон Мъск и половинката му Grimes ( Клеър Баучер) бяха една от най-ексцентричните звездни двойки, които откакто са заедно, не бяха спирали да ни изненадват.

Те започнаха да се срещат през май 2018 г., а през май 2020 г. се роди синът им, когото нарекоха X Æ A-Xii Мъск. И въпреки че двамата обявиха, че се разделят още през юни 2021 г., сега научаваме, че имат тайно второ дете от сурогатна майка, според информация на NME.

По време на разговор за новото издание на Vanity Fair, интервюиращият Девън Гордън чува бебешки плач, докато си приказва с Клеър за предстоящия й албум на тема „космическа опера“, озаглавен Book 1.

На въпроса дали е родила отново, Grimes отговаря, че не може да обсъжда тази тема. 

„Каквото и да се случва със семейните неща, просто чувствам, че децата трябва да стоят настрана“, категорична е певицата. 

Впоследствие обаче се оказа, че Grimes и Мъск всъщност наистина имат второ дете – момиченце, което се е родило през декември 2021 г. от сурогатна майка.

„Плаче, защото има малко колики“, споделя Граймс пред Vanity Fair за дъщеря си, която нарича Y, като отказва да разкрие цялото име на момиченцето. 

Списанието отбеляза, че двойката винаги е искала да има повече от едно дете, но Grimes се притеснявала от сериозни усложнения, тъй като е имала „страшни“ здравословни проблеми по време на първата си бременност.

На въпроса дали тя и Мъск все още са двойка в романтичен смисъл, Grimes отговоря: „Няма истинска дума за това. Вероятно бих го нарекла мое гадже, но нещата са много променливи и сложни. Живеем в отделни къщи. Ние сме най-добри приятели. Виждаме се през цялото време…. Просто имаме собствено разбиране за връзка и не очаквам другите хора да го разберат“, разкрива певицата.

Граймс не крие, че връзката й с Мъск „е най-добрата, която някога е имала“, добавяйки, че планират да имат „поне три или четири“ деца заедно.